STOYS KULLANIMDA

06 Ekim 2016

Okulumuzda idareci, öğretmen, veli ve öğrenci iletişimini daha hızlı ve kayıtlı hale getirmek için STOYS adında bir program kullanıma sunulmuştur. Bu programda her kullanıcının (Veli – Öğrenci – Öğretmen – Müdür yard. – Müdür) kendisine ait bir sayfası bulunmaktadır. Her kullanıcı, sayfasına, kendisine ait bir Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapabilmektedir.
Kullanıcı adı ve şifreler okulumuzda yapılan toplantılarda velilerimize dağıtılmaktadır.
Alınan programın okulumuza hayırlı olmasını ve Mavigün Ailesi’nin hızlı bir şekilde programa adapte olmasını temenni ederiz.

Stoys Programına giriş yapmak için okulumuz internet adresinin (www.mavigunkoleji.k12.tr ) sağ üst köşesinde ki “STOYS GİRİŞ” butonuna tıklanması yeterlidir.

Not:  Kullanıcı adı ve şifresi olmayan ve ya şifresini kaybeden velilerimiz, öğrencilerinin sınıf öğretmenine başvurarak kullanıcı adı ve şifrelerini temin edebilirler.